Poveste de paste

Tuesday, April 21, 2009



Sambata dimineata. Telefonul suna energic. Ma trezesc cu greu si raspund la telefon. Prietenul meu vechi ma cheama cu el la strand. Fiind o invitatie imposibil de refuzat bineinteles ca o accept. Imi fac toaleta de dimineata si pornesc spre locul stabilit intalnirii pentru a merge la destinatia noastra.
In drumul nostru ne oprim intr`un local pentru a savura o racoritoare bine meritata de dimineata. Inca de dimineata am avut un sentiment cum ca mi se va intampla ceva rau.
Ajungem la destinatie pe la aproximativ 12:00. Dupa o cautare foarte amanuntita in vederea gasirii unui loc de parcare modest am parcat si am mers catre automatul de langa parcare pentru a ne elibera un tchet de parcare. Dupa o studiere mai in amanunt a acestui aparat am descoperit ca parcarea costa 10 lei, asta nu era o problema, dar, automatul cu pricina nu accepta decat monede de 50 bani. Neavand incotro ne-am asumat riscul de a nu cumpara tichet de parcare. Am intrat veseli in strand, dar veselia noastra din pacate nu a durat decat 2 ore din cauza prietenului meu caruia i-a trecut cheful de balaceala. La masina ne astepta o surpriza, mai exact un plic din partea companiei pentru parcari care ne lasase o mica "nota de plata" pentru incalcarea legii. Se pare ca premonitia mea de dimineata s-a adeverit.
Dupa acest eveniment am mers suparat spre casa deoarece trebuia sa ma pregatesc pentru noaptea invierii. :)

0 comments: