Cateva realizari din vacanta precedenta

Monday, May 5, 2008



In vacanta care tocmai a trecut eu mi-am fost propusa sa fac diferite activitati, pe care pot spune ca in mare le-am putut duce la bun sfarsit. Eu m`am gandit in felul urmator: avand in vedere ca vacanta a fost foarte scurta, nu mi-am propus sa fac prea multe lucruri. In principiu vroiam sa fac o excursie o calatorie... si cine stie, mai un chef, mai o bere.. mai un gratar. Cred ca ar fi cazul sa va povestesc despre vacanta mea.
Vacanta a inceput foarte frumos cu o excursie de aproximativ 3 zile la un vecin la bunicii lui de la tara. Avand in vedere ca acest lucru il aveam planuit pentru aceasta vacanta ma bucurat foarte mult faptul ca am avut ocazia sa mergem si sa ne distram ca intre doi buni prieteni cum suntem. In noaptea de inviere am mers amandoi la biserica ca doi credinciosi cu frica de Dumnezeu. Dupa inviere, a doua zii am hotarat sa nergem la o padure din apropiere sa stam umpic la iarba verde sa frigem mititei si sa mai facem una alta cu ceilalti prieteni din sat. Zis si facut ne-am urcat in masina si am pornit spre padure. La padure a fost super, ne-am jucat, am ras, mai mai baut cate o bere doua ratacite pe ici colo... Dupa aceasta zi trebuia sa ne intoarcem acasa.
Cand am ajuns acasa, adica in oras am fost luat prin surprindere deoarece era ziua mamei si a hotarat sa o sarbatoreasca cu aproximativ 2-3 zile mai repede decat data stabilita inaintea plecarii mele in excursie. Desi m-a luat prin surprindere, a fost o surpriza placuta deoarece m-am distrat de minute, am jucat fostbal si m-am simtit foarte bine.
Pentru aceasta vacanta mi-am mai fost propusa dupa cum am specificat mai sus si o calatorie prin tara. Acest lucru l-am realizat cu ajutorul unui prieten care este sofer pe camion si m-a luat cu el cand a avut cursa pana la Deva.
Cam acestea au fost planurile mele pentru aceasta vacanta. Sper ca nu vam plictisit si v-am captat atentie cu enele lucruri destul de interesante dupa parerea mea.

1 comments:

koma said...

ai niste greseli, pe ici pe colo, ca berile din iarba.

-8